ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο ο ερμηνευτής μετά από τροχαίο ατύχημα

Χτύπησε στον θώρακα και στα πλευρά

Μ.Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο ο ερμηνευτής μετά από τροχαίο ατύχημα

Mετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα ο Μάριος Φραγκούλης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες o διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής χτύπησε στον θώρακα και στα πλευρά οπότε θα χρειαστεί να παραμείνει σε ακινησία για κάποιες ημέρες μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Αυτός είναι και ο λόγος που αναγκάζεται να αναβάλλει την προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου συναυλία του, με την Γιώτα Νέγκα, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της συναυλίας. Όσα εισιτήρια έχουν προπωληθεί θα ισχύουν κανονικά ενώ όσοι επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους θα θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.