ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Παγώνη για Δ.Κόκοτα: «Η κατάστασή του είναι σταθερή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά»

Νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, μετά από έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US στο τέλος του Μαρτίου

Μ.Παγώνη για Δ.Κόκοτα: «Η κατάστασή του είναι σταθερή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά»

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Τετάρτης για τον Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, μετά από έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US, πως «στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι σταθερή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά. Γίνονται καθημερινά εξετάσεις, θέλει πολύ χρόνο. Σταθερή, όπως ήταν η κατάσταση».

Και πρόσθεσε: «Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι δύσκολες, δίνουμε πολύ χρόνο στον ασθενή και από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον οργανισμό του πόσο θα εξελιχθεί.

Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν, ό,τι πρέπει να κάνουν θα συνεχίσουν να το κάνουν. Περιμένουμε να δούμε όλοι μια καλύτερη κατάσταση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα».

Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.