ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Μάικλ Τζάκσον: Σε δημοπρασία τζάκετ του και κορνίζα με χειρόγραφους στίχους του τραγουδιού «Beat Ιt» (φωτο)

Περισσότερα από 350 αντικείμενα μουσικών θα διατεθούν για πώληση σε δημοπρασία στις 15 Νοεμβρίου

Μάικλ Τζάκσον: Σε δημοπρασία τζάκετ του και κορνίζα με χειρόγραφους στίχους του τραγουδιού «Beat Ιt» (φωτο)

Το τζάκετ του Μάικλ Τζάκσον, όπως και κορνίζα με χειρόγραφους στίχους από το τραγούδι «Beat Ιt», αναμένεται να πωληθούν σε δημοπρασία έναντι πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Περισσότερα από 350 σπάνια και μοναδικά αναμνηστικά αντικείμενα μουσικών θα διατεθούν για πώληση στη δημοπρασία του Propstore στις 15 Νοεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων οργάνων, χειρόγραφων στίχων και αυτόγραφων.

Ενδύματα που φορέθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από αείμνηστους αστέρες της μουσικής, όπως ο Τζορτζ Μάικλ, ο Πρινς και ο Τζίμι Χέντριξ, καθώς και από κορυφαίους στα charts των τελευταίων ετών, Χάρι Στάιλς και Stormzy πωλούνται επίσης στη δημοπρασία.

Ένα μαύρο και χρυσό, στρατιωτικού τύπου τζάκετ από την ιδιωτική συλλογή του Νορβηγού ράπερ Omer Bhatti, ο οποίος είναι φίλος της οικογένειας Τζάκσον αναμένεται να πωληθεί έως και 240.000 ευρώ. Οι στίχοι σε κορνίζα του κλασικού τραγουδιού του Μάικλ Τζάκσον «Beat It» που όπως λέγεται έχουν γραφτεί από τον ίδιο τον τραγουδιστή εκτιμάται ότι θα πωληθούν έως και 96.000 ευρώ.

Ο πρώτος ενισχυτής ήχου του τραγουδιστή των Beatles Τζον Λένον του 1962 αναμένεται να πωληθεί από 120.000 έως 240.000 ευρώ και το βιβλιαράκι «A Life With The Beatles», υπογεγραμμένο από τους Σερ Πολ ΜαΚάρτνεϊ, Τζορτζ Χάρισον, Σερ Ρίνγκο Σταρ εκτιμάται ότι θα αποκτηθεί από συλλέκτη στην τιμή των 12.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολυφωνικό, αναλογικό συνθεσάιζερ που χρησιμοποιούσε ο αείμνηστος σταρ Πρινς αναμένεται να πωληθεί έως και 120.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.