ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μαρινέλλα: «Σταθερή η κατάστασή της – Δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής η αιμορραγία σταθεροποιείται» λέει η Μ.Παγώνη

«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» πρόσθεσε

Μαρινέλλα: «Σταθερή η κατάστασή της – Δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής η αιμορραγία σταθεροποιείται» λέει η Μ.Παγώνη

«Σταθερή και κρίσιμη» παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεως το πρωί της Παρασκευής, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να καθορίσουν τη συνέχεια της θεραπείας της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, είπε στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, όπως δήλωσε η Μ.Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, σημειώνοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.