ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ναταλία Δραγούμη: «Είχα μία stalker για πολλά χρόνια που ερχόταν σπίτι και μου ευχόταν να πέσω με τη μηχανή»

Μετά από χρόνια η stalker της ζήτησε συγγνώμη μέσω Facebook

Ναταλία Δραγούμη: «Είχα μία stalker για πολλά χρόνια που ερχόταν σπίτι και μου ευχόταν να πέσω με τη μηχανή»

Η Ναταλία Δραγούμη μιλώντας στους Weekenders, αφηγήθηκε τη δύσκολη εμπειρία που είχε με μια εμμονική θαυμάστριά της.

Όπως είπε, μια γυναίκα την παρακολουθούσε για χρόνια, φτάνοντας στο σημείο να εύχεται να πάθει κάποιο ατύχημα.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι χρόνια μετά η stalker της ζήτησε συγγνώμη μέσω Facebook. Επίσης, περιέγραψε την αυτοκαταστροφική της συνήθεια να καταναλώνει γλυκά σε υπερβολικό βαθμό στα φοιτητικά της χρόνια.

«Η μεγαλύτερη ατασθαλία που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν όταν στα φοιτητικά μου χρόνια, έτρωγα γλυκά σε υπερβολικό βαθμό, που αυτό γινόταν ίσως αυτοκαταστροφικό. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι μικρότερη η μητέρα μου δεν με άφηνε να τρώω όσα γλυκά ήθελα», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη stalker που είχε. «Είχα μία κοπέλα stalker για πάρα πολλά χρόνια, η οποία ερχόταν σπίτι μου, την έβλεπα κάτω στις σκάλες. Μου ευχόταν να πέσω με τη μηχανή και να χτυπήσω το πρόσωπό μου και να πάω στο νοσοκομείο. Μετά από χρόνια μου ζήτησε συγνώμη μέσω Facebook», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.