ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Νέα καταγγελία εις βάρος του S.Diddy: Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο για να τον κάνει «αστέρα» της μουσικής

Οι καταγγελίες εναντίον του διάσημου ράπερ ολοένα και αυξάνονται

Νέα καταγγελία εις βάρος του S.Diddy: Παρενόχλησε σεξουαλικά 16χρονο για να τον κάνει «αστέρα» της μουσικής

Νέα καταγγελία εναντίον του Sean “Diddy” Combs, σύμφωνα με την οποία νεαρός τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν ανήλικος.

Οι ισχυρισμοί αναφέρουν ότι ο διάσημος ράπερ άγγιξε με ανάρμοστο τρόπο ένα 16χρονο αγόρι, προσπαθώντας να τον δελεάσει με υποσχέσεις για επιτυχία στη μουσική βιομηχανία. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη σε ένα πάρτι στο Long Island το 1998, όταν ο Diddy ήταν 28 ετών. Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι ο ράπερ τον πίεσε να βγάλει το παντελόνι του, λέγοντάς του ότι η σεξουαλική πράξη ήταν μια «ιεροτελεστία» για να γίνει αστέρας της μουσικής.

Επιπλέον, νέες κατηγορίες υποστηρίζουν ότι ο S.Diddy ανάγκασε σε στοματικό σεξ έναν άνδρα το 2008 μέσα σε κατάστημα Macy’s και πως βίασε μια γυναίκα σε ξενοδοχείο το 2004.

Ο S.Diddy κρατείται αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν και του έχει αρνηθεί η εγγύηση δύο φορές. Η δίκη του για τις κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εκβιασμού έχει οριστεί για τον Μάιο του επόμενου έτους. Ο ράπερ αντιμετωπίζει ήδη, περισσότερες από 100 καταγγελίες.

Ο S.Diddy αρνείται όλες τις κατηγορίες, δηλώνοντας αθώος, και ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως δεν μπορεί να απαντήσει σε κάθε «αβάσιμο ισχυρισμό» που προέρχεται από μια «ανεύθυνη μιντιακή εκστρατεία». Ωστόσο, το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Diddy χρησιμοποιούσε ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών για να κακοποιεί και να φιμώνει τα θύματά του μέσω βίας, συμπεριλαμβανομένων απαγωγών και ξυλοδαρμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι που εκπροσωπεί 120 φερόμενα θύματα, επιμένει ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, όπως φωτογραφίες και βίντεο, για να στηρίξουν τις κατηγορίες. Προειδοποίησε επίσης ότι τα ονόματα των εμπλεκόμενων θα προκαλέσουν σοκ, καθώς οι κατηγορίες αφορούν πολλούς ισχυρούς ανθρώπους και πολλά «βρώμικα μυστικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.