Συντριμμένη εμφανίστηκε η ηθοποιός, Νικόλ Κίντμαν, στην κηδεία της μητέρας της, Τζάνελ Κίντμαν, στο Σίδνεϊ.

">

Η 57χρονη Αυστραλή ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία φορώντας μακρύ μαύρο παλτό και γυαλιά ηλίου, με τον σύζυγό της Κιθ Έρμπαν να της κρατάει συνεχώς το χέρι.

Μαζί τους ήταν και οι δύο κόρες τους, η 16χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και η 14χρονη Φέιθ Μάργκαρετ, καθώς και η αδερφή της ηθοποιού, Aντόνια. Τα μεγαλύτερα παιδιά της Κίντμαν, Μπέλα και Κόνορ, τα οποία είχε υιοθετήσει με τον πρώην σύζυγό της, Τομ Κρουζ, δεν παραβρέθηκαν στην τελετή.

Η Τζανέλ Κίντμαν απεβίωσε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 84 ετών, λίγες ώρες προτού η διάσημη ηθοποιός τιμηθεί με το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ταινία «Babygirl» στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Η Νικόλ Κίντμαν είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της, στην οποία έγραφε: «Η αδερφή μου και εγώ μαζί με την οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένδειξη αγάπης και καλοσύνης που νιώσαμε αυτή την εβδομάδα. Κάθε μήνυμα που λάβαμε από εκείνους που αγάπησαν και θαύμασαν τη μητέρα μας σήμαινε περισσότερα για εμάς από όσα θα μπορέσουμε ποτέ να εκφράσουμε. Σας ευχαριστούμε από όλη την οικογένεια που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας, καθώς φροντίζουμε ο ένας τον άλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!