ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Viral έγινε η ομιλία του από την Πενσυλβάνια για τα «προσόντα» γκολφέρ (βίντεο)

Βρέθηκε στην Πενσυλβάνια στα πλαίσια προεκλογικής συγκέντρωσης

Ντόναλντ Τραμπ: Viral έγινε η ομιλία του από την Πενσυλβάνια για τα «προσόντα» γκολφέρ (βίντεο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια, έπαιξε ένα τραγούδι με θέμα την επαγγελματική πάλη πριν ανέβει στη σκηνή και μίλησε για τον θρύλο του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ.

Ο Ν.Τραμπ μίλησε στο Latrobe, τη γενέτειρα του γκόλφερ, και μοιράστηκε την ιστορία του Α.Πάλμερ, σε έναν φόρο τιμής στο ταλέντο και τη δύναμη του παίκτη, με αποκορύφωμα τον έπαινο του Ν.Τραμπ για τον ανδρισμό του.

«Ο Άρνολντ Πάλμερ ήταν… άντρας. Και το λέω αυτό με όλο το σεβασμό προς τις γυναίκες, και αγαπώ τις γυναίκες. Αλλά αυτός ο τύπος, είναι ένας τύπος που ήταν όλος άντρας. Αυτός ο άνδρας ήταν δυνατός και σκληρός», είπε ο Ν.Τραμπ.

«Και αρνούμαι να το πω», συνέχισε ο Ν.Τραμπ, πριν πει αυτό που φάνηκε… ανήμπορος να αποφύγει να πει: «Αλλά όταν έκανε ντους με τους άλλους επαγγελματίες, βγήκαν από εκεί – είπαν «Ω, Θεέ μου, αυτό είναι απίστευτο»».

Ο Ν.Τραμπ και το πλήθος γέλασαν πριν συμπληρώσει: «Έπρεπε να το πω. Έχουμε γυναίκες που είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένες εδώ, αλλά συνηθίζουν να κοιτάζουν τον Άρνολντ».

Καθώς ολοκλήρωσε το τμήμα της ομιλίας που αφορούσε τον Α.Πάλμερ, ο Ν. Τραμπ πρόσθεσε: «Και έπρεπε να σας πω το κομμάτι του ντους, γιατί είναι αλήθεια. Τι μπορώ να σας πω; Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς».

Η συζήτηση για τον Πάλμερ γρήγορα μετατράπηκε σε επαίνους για την αθλητικότητα του γκολφέρ, με τον Τραμπ να προσθέτει: «Δεν είχε χρήματα, είχε πολύ ταλέντο και πολλούς μυς – ήταν ένας δυνατός τύπος».

Αφού μίλησε αρκετά για την παιδική και επαγγελματική ηλικία του Α.Πάλμερ, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος εξήγησε ότι έγινε φίλος του όταν ο αείμνηστος γκολφέρ ήταν 69 ετών. Ο Ν.Τραμπ μοιράστηκε με ενθουσιασμό ότι όταν ο Α.Πάλμερ ήταν 75 ή 76 ετών, μπορούσε να χτυπήσει την μπάλα πιο μακριά από τον επαγγελματία.

Η συγκέντρωση με το «σόου» Ν.Τραμπ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.