ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Πασχάλης Αρβανιτίδης για Μαρινέλλα: «Μεγάλη τιμή να πέσεις πάνω στη σκηνή… ίσως η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη»

«Συγκινήθηκα όταν την είδα να πέφτει» είπε ο τραγουδιστής

Πασχάλης Αρβανιτίδης για Μαρινέλλα: «Μεγάλη τιμή να πέσεις πάνω στη σκηνή… ίσως η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη»

Ο τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης, ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο Ηρώδειο αλλά και στην κατάρρευση της Μαρινέλλας κατά τη διάρκεια συναυλίας της, λέγοντας πως «Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις επάνω στη σκηνή που υπηρετείς τον κόσμο, το κοινό… Λέω, ίσως αυτό να είναι η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη».

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως το Ηρώδειο το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει πολύ τις πύλες του στον καλλιτεχνικό χώρο και ότι ο ίδιος θα το προτιμούσε λίγο πιο κλειστό, αλλά όχι στον βαθμό που ήταν πριν. Όσον αφορά στη Μαρινέλλα και την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο σχολίασε πως είναι τιμή για έναν καλλιτέχνη να πέσει στην «πρώτη γραμμή του πολέμου».

Σχετικά με το Ηρώδειο, τόνισε: «Το Ηρώδειο άνοιξε πολύ τις πύλες του στον καλλιτεχνικό χώρο. Θα το προτιμούσα λίγο πιο κλειστό, όχι όσο ήταν. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το Ηρώδειο, αλλά το σκεφτόμουν με ένα θράσος… Έχω τραγουδήσει ως guest, αλλά δεν ήταν δική μου συναυλία όπως ήταν αυτή της Μαρινέλλας. Ήταν δική της συναυλία και τη δικαιούταν και πολύ σωστά την έκανε και ίσως γι’ αυτό τον λόγο να είχε και πολύ στρες».

Για τη Μαρινέλλα, ανέφερε: «Ήταν συγκλονιστική η στιγμή που έπεσε. Τη σκέφτηκα… Για έναν καλλιτέχνη που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι τιμή να πέσει στην πρώτη γραμμή, όπως ο στρατιώτης που πέφτει στην πρώτη γραμμή του πολέμου. Έτσι και η Μαρινέλλα που ήταν και είναι στρατιώτης και ευχόμαστε να γίνει καλά και μακάρι να την τελειώσει αυτή τη συναυλία που ξεκίνησε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, ο Πασχάλης είπε: «Είναι μεγάλη τιμή να πέσεις επάνω στη σκηνή που υπηρετείς τον κόσμο, το κοινό. Συγκινήθηκα όταν την είδα να πέφτει. Λέω, ίσως αυτό να είναι η κορυφαία στιγμή για έναν καλλιτέχνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.