ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Πέθανε στα 58 του χρόνια ο ηθοποιός Ronan Vibert

Μετά από «σύντομη ασθένεια»

Πέθανε στα 58 του χρόνια ο ηθοποιός Ronan Vibert

Μετά από «σύντομη ασθένεια», χωρίς ωστόσο να διευκρινίστηκε ακριβώς από τι ασθένεια έπασχε, έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός Ronan Vibert.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η μάνατζέρ του, Sharon Vitro, στο The Hollywood Reporter. Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός πέθανε σε νοσοκομείο στη Φλόριντα την Πέμπτη (22 Δεκεμβρίου).

Με καταγωγή από το Cambridgeshire και γιος δύο καλλιτεχνών, των Dilys και David Vibert, ο ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του 1980, πρωταγωνιστώντας ως Jim Watkins στο On The Black Hill το 1987, δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή του από τη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης στο Λονδίνο.

Ο Vibert πέρασε μεγάλο μέρος της επόμενης δεκαετίας μεταπηδώντας από τηλεοπτική σε τηλεοπτική σειρά. Εμφανίστηκε σε διάφορες μεταξύ των οποίων οι Birds Of A Feather, Jeeves And Wooster, Lovejoy και Tales From The Crypt.

Η πρώτη του παραγωγή στο Χόλιγουντ ήταν το Tale Of The Mummy του 1998, στο οποίο έπαιξε το ρόλο του Young. Οι επόμενοι ρόλοι στη μεγάλη οθόνη περιελάμβαναν τη δεύτερη ταινία Lara Croft: Tomb Raider, The Cradle Of Life (2003), καθώς και το The Last Seven (2010) και Dracula Untold (2014).

Οι τελευταίοι του ρόλοι ήταν τα The Snowman και 6 Days, και οι δύο ταινίες θρίλερ που κυκλοφόρησαν το 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός οθόνης, ο Vibert έπαιζε σε θεατρικές παραγωγές για τους The Bush, Hampstead Theatre, The Gate και το Manchester Royal Exchange, μεταξύ άλλων ενώ υπήρξε και ραδιοφωνικός ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.