ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

S.Diddy: Ο Νικ Κάνον πήγαινε στα πάρτι του ράπερ όταν ήταν 16 χρονών

«Όλοι πήγαιναν στα πάρτι του»

S.Diddy: Ο Νικ Κάνον πήγαινε στα πάρτι του ράπερ όταν ήταν 16 χρονών

Ο ηθοποιός, Νικ Κάνον, μίλησε για τα όσα συνέβαιναν στα πάρτι του Sean «Diddy» Combs στα οποία πήγαινε σε ηλικία μόλις 16 ετών.

«Λέω την αλήθεια. Θυμάμαι να στέκομαι απέξω προσπαθώντας να μπω σε ένα πάρτι του Puff εδώ στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο 44χρονος ηθοποιός στο «Breakfast Club» την Παρασκευή.

«Όλοι πηγαίνανε», πρόσθεσε. «Ήταν σαν το βίντεο του “One More Chance”. Ήταν αληθινά πράγματα».

Το μουσικό βίντεο που ανέφερε ο Ν.Κάνον ήταν για ένα τραγούδι του Notorious B.I.G., το οποίο λάμβανε χώρα σε ένα γεμάτο πάρτι στη Νέα Υόρκη.

«Τα πάρτι των Bad Boy ήταν επίσημα στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του ’90», περιέγραψε ο ηθοποιός, υποστηρίζοντας όλοι πήγαιναν στα πάρτι του. «Bad Boy Records» λέγεται η δισκογραφική εταιρεία που έχει ιδρύσει ο Diddy.

Ο Ν.Κάνον είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλήσει ανοιχτά για την παρουσία του στα άγρια πάρτι του Combs επειδή «δεν έχει τίποτα να κρύψει», αλλά τόνισε ότι δεν είχε παρευρεθεί ποτέ στα διαβόητα «freak offs».

«Ήμουν εκεί μέσα και χόρευα, κάνοντας διάφορα πράγματα», είπε γελώντας.

Ο Ν.Κάνον, του οποίου η πρώτη μεγάλη επιτυχία ήρθε όταν πρωταγωνίστησε στην παιδική κωμική σειρά σκετς «All That», σημείωσε επίσης ότι παρά το γεγονός ότι απολαμβάνει ένα καλό πάρτι, «δεν έχει μεθύσει ποτέ» στη ζωή του. Συγκεκριμένα, ομολόγησε ότι δεν πίνει ούτε κάνει ναρκωτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχόλια του Ν.Κάνον έρχονται μετά από έναν δικηγόρο με έδρα το Τέξας που επιβλέπει περισσότερες από 100 αγωγές σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του Combs ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι υψηλού προφίλ που συνδέονται με τα φερόμενα εγκλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.