ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο νοσοκομείο o A.Μικρούτσικος: «Είχα 18.000 λευκά αιμοσφαίρια – Κινδύνευα από σηψαιμία»

«Αυτό που τράβηξα χθες ήταν λίγο ζόρικο αλλά τέλος καλό όλα καλά» είπε ο παρουσιαστής

Στο νοσοκομείο o A.Μικρούτσικος: «Είχα 18.000 λευκά αιμοσφαίρια – Κινδύνευα από σηψαιμία»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι κινδύνευσε με σηψαιμία.

«Αυτό που τράβηξα χθες ήταν λίγο ζόρικο αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η επέμβαση που έκανα, ο τρόπος που έγινε η επέμβαση και το επείγον. Εγώ μυαλό δεν βάζω, έλεγα ότι θα φύγω και μου εξήγησαν ότι είχα μία περίεργη κύστη που, αν την άφηνα, θα είχα επιπτώσεις πολύ σκληρές και δύσκολες», περιέγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του Buongiorno.

«Σου μιλάει ένας άνθρωπος που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, αν θες να σου μιλήσω ιατρικά. Ο γιατρός μου είπε ότι, αν δεν με εγχείριζε, κινδύνευα ακόμα και από σηψαιμία. Έδινα μάχη χθες εγχειρισμένος για να είμαι σήμερα στην εκπομπή», συμπλήρωσε, δεχόμενος τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους συνεργάτες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος απείχε λόγω μίας προγραμματισμένης ιατρικής εξέτασης, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.