
Η Τάνια Τσανακλίδου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το έγκλημα των Τεμπών.
«Δεν μπορεί να χωνέψει το μυαλό μας και να συμφιλιωθούμε με αυτό που έγινε στα Τέμπη. Είναι μία πληγή στο συλλογικό ασυνείδητο, η οποία θα παραμείνει εκεί και θα μεγαλώνει όσο δεν αποδίδεται δικαιοσύνη».
«Έγινε τεράστια και θηριώδης προσπάθεια συγκάλυψης, από την πρώτη φορά που βγήκε ο πρωθυπουργός και είπε για ανθρώπινο λάθος, χωρίς να ξέρει».
«Ευγνωμονώ την Μαρία Καρυστιανού, η οποία μας θύμισε σε όλους ποιο είναι το χρέος μας ως πολίτες κι όταν βλέπουμε κάτι στραβό να το καυτηριάζουμε και να το πολεμάμε με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας» πρόσθεσε η Τάνια Τσανακλίδου.
«Δεν είμαι ευχαριστημένη με την Αριστερά. Μπροστά στην λαίλαπα που λέγεται μητσοτακικό κράτος όφειλαν να είναι ενωμένοι και να ασκούν πραγματική αντιπολίτευση και όχι χαδάκια».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κόντρα της με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα δημοσιεύματα σχετικά με την συναυλία με την Μαρία Φαραντούρη στην Γιουγκοσλαβία. «Είχε αφιερώσει πολλές σελίδες σε αυτό το ρεπορτάζ ο Κωστόπουλος. Τον πήγα σε δίκη. Έλεγε κι άλλα χυδαία πράγματα. Παραμονή της δικάσιμης μου τηλεφώνησε και του είπα ότι επειδή η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνετε είναι τα φράγκα, θα με αποζημιώσεις. Και με αποζημίωσε».
«Μετά τα 50 η γυναίκα έχει διαφορετικές ορέξεις και επιθυμίες. Είναι πολύ ωραίο όταν υπάρχει ένας σύντροφος, αλλά είναι όμορφα κι όταν έχεις την ησυχία σου. Μου αρέσει η μοναχική ζωή».
«Ερωτευόμουν πάντα μικρότερους άνδρες. Είναι πρόβλημα της κοινωνίας και όχι δικό μου ότι οι γυναίκες καλούνται να απολογηθούν όταν ερωτεύονται νεότερους άνδρες», δήλωσε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.