ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για τα 52 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Φέρμα (βίντεο)

Πέθανε στις 14 Αυγούστου 1972, σε ηλικία 66 ετών

Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ για τα 52 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Φέρμα (βίντεο)

Η Φίνος Φιλμ, με αφορμή τον θάνατο του Νίκο Φέρμα πριν από 52 χρόνια, τον θυμάται μέσα από σκηνές του στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο Ν.Φέρμας, πέθανε στις 14 Αυγούστου 1972, σε ηλικία 66 ετών.

«Από τους πιο χαρακτηριστικούς δευτεραγωνιστές του ελληνικού κινηματογράφου, ο Νίκος Φέρμας ταύτισε τη ζωή του με τη μεγάλη οθόνη και έμεινε στην καρδιά του ελληνικού κοινού ως αυθεντικός και μπεσαλής βαρύμαγκας μέσα από ρόλους που ερμήνευσε με ζωντάνια και πειστικότητα» γράφει η ομάδα της Φίνος Φιλμ στην περιγραφή της δημοσίευσης.

Οι σκηνές του κλιπ είναι από τις ταινίες «Μια Ζωή την Έχουμε», «Η Λίζα και η Άλλη», «Η Άγνωστος», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη», «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο» και «Λατέρνα, Φτώχεια και Γαρύφαλλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.