ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Το τραγούδι του Φ.Δεληβοριά που αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών

«Είναι χαρισμένο απ΄την καρδιά μου σε όλους τους γονείς των Τεμπών»

Το τραγούδι του Φ.Δεληβοριά που αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών.

Έχουν περάσει περίπου τρεις ημέρες από τη βραδιά που περίπου 40.000 άνθρωποι γέμισαν το Καλλιμάρμαρο και απαίτησαν να αποδοθεί δικαιοσύνη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τις φωνές τους να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα. Μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και μηνύματα, αφιερωμένη τόσο σε εκείνους που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους, αλλά και στις οικογένειές τους.

Εκείνο το βράδυ της Παρασκευής είχε πολλές και συγκινητικές στιγμές. Μια από αυτές ήταν στο τέλος της εμφάνισης του Φοίβου Δεληβοριά, ο οποίος τραγούδησε ένα κομμάτι που, όπως είπε, έγραψε το προηγούμενο βράδυ και το αφιέρωσε στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών.

«Πριν σας αποχαιρετίσουμε, θα ήθελα να σας παίξουμε ένα τραγούδι που έγραψα χθες το βράδυ. Και είναι χαρισμένο απ΄την καρδιά μου σε όλους τους γονείς των Τεμπών. Καλή δύναμη στον αγώνα σας. Όλο το κουράγιο μας μαζί σας. Το τραγούδι αυτό είναι δικό σας», είπε ο 51χρονος καλλιτέχνης, προτού αρχίσει να τραγουδάει και γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο.

Οι στίχοι:

Που είσαι τώρα φως μου
Ήτανε γραμμένο

Να’ μαι εδώ για πάντα
Να σε περιμένω

Όσο κι αν κρατήσει
Να μην το ξεχάσεις

Όταν φτάσεις πάρε
Πάρε όταν φτάσεις

Θα το γράψει ο τοίχος
Θα το γράψει ο βράχος

Πως δεν ήταν μόνο
Ενός ανθρώπου λάθος

Θα το πει η σημύδα
Θα το πει κι ο κέδρος

Πως εδώ σκοτώνει
Όπου βρει το κέρδος

Θα το πει η λεβάντα
Θα το πει η μυρσίνη

Πως κυλάει στα μάτια
Η δικαιοσύνη

Μάτια του παιδιού μου
Που δεν θα φιλήσω

Δεν υπάρχει τρόπος πια
Να σταματήσω

Μέχρι να ρθει ο πήχης
Και το χαλινάρι

Μέχρι να ρθει η Νέμεσις
Και να τους πάρει

Αν δεν βρω το τέρμα
Δεν θα ησυχάσω

Δεν θα σταματήσω
Δεν θα ξαποστάσω

Δεν θα κάνω πίσω
Και δεν θα ξεχάσω

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα σε πάρω εγώ
Παιδάκι μου όταν φτάσω

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.