ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί

Θα την πραγματοποιήσει η οικογένεια του ερμηνευτή σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία του

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί

Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από τη ζωή πριν από δέκα μήνες μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη όντας προσβεβλημένος από COVID-19 και αντιμετωπίζοντας καρκίνο του πνεύμονα.

Το πρωί της Πέμπτης (3/10) ο Χάρης Λεμπιδάκης βρέθηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Open και μίλησε για την τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά, την οποία θα πραγματοποιήσει η οικογένεια του ερμηνευτή σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη, 15 καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Ρέμος με τη Δέσποινα Βανδή, θα κάνουν μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 13 Ιουνίου, ενώ στα τέλη Νοεμβρίου ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας.

«Όλα τα χρήματα της συναυλίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, που έκανε εθελοντική προσφορά ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία είκοσι χρόνια.», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Ανατριχιάζω από χαρά με την κίνηση της οικογένειας που έκανε πραγματικότητα της επιθυμία του Βασίλη. Θα δούμε κάτι που αξίζει πραγματικά στην φήμη και την ιστορία του Βασίλη Καρρά.», σημείωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τον Βασίλη Καρρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μέχρι και δέκα μέρες πριν φύγει από την ζωή, ο Βασίλης Καρράς οργάνωνε τα πάντα, από το πως θα κυλήσουν οι εργασίες στο χωριό της Ειρήνης μέχρι το πως πρέπει να πορευτεί η γυναίκα του.», είπε καταλήγοντας ο δημοσιογράφος για τον ερμηνευτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.