Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από τη ζωή πριν από δέκα μήνες μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη όντας προσβεβλημένος από COVID-19 και αντιμετωπίζοντας καρκίνο του πνεύμονα.

Το πρωί της Πέμπτης (3/10) ο Χάρης Λεμπιδάκης βρέθηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» στο Open και μίλησε για την τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά, την οποία θα πραγματοποιήσει η οικογένεια του ερμηνευτή σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη, 15 καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Ρέμος με τη Δέσποινα Βανδή, θα κάνουν μια μεγάλη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 13 Ιουνίου, ενώ στα τέλη Νοεμβρίου ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων της συναυλίας.

«Όλα τα χρήματα της συναυλίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, που έκανε εθελοντική προσφορά ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία είκοσι χρόνια.», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Ανατριχιάζω από χαρά με την κίνηση της οικογένειας που έκανε πραγματικότητα της επιθυμία του Βασίλη. Θα δούμε κάτι που αξίζει πραγματικά στην φήμη και την ιστορία του Βασίλη Καρρά.», σημείωσε ο Χάρης Λεμπιδάκης για τον Βασίλη Καρρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μέχρι και δέκα μέρες πριν φύγει από την ζωή, ο Βασίλης Καρράς οργάνωνε τα πάντα, από το πως θα κυλήσουν οι εργασίες στο χωριό της Ειρήνης μέχρι το πως πρέπει να πορευτεί η γυναίκα του.», είπε καταλήγοντας ο δημοσιογράφος για τον ερμηνευτή.