ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Βασίλης Καρράς: Ο βιογράφος Θ.Κανούσης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του εκλιπόντος τραγουδιστή

Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε θύμα απαγωγής δύο φορές

Βασίλης Καρράς: Ο βιογράφος Θ.Κανούσης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του εκλιπόντος τραγουδιστή

Ο Θάνος Κανούσης, μιλώντας στην εκπομπή «Weekenders του ΑΝΤ1» μοιράστηκε άγνωστες πτυχές από τη ζωή του εκλιπόντος τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στη βιογραφία του.

Ο βιογράφος του, Θάνος Κανούσης, μίλησε για τη βαθιά αγάπη που έτρεφε ο Βασίλης Καρράς για τη σύζυγό του και την ξεχωριστή θέση που κατείχε στη ζωή του.

karras.jpg

Ο Θάνος Κανούσης αποκάλυψε πως ο Βασίλης Καρράς, παρά το γεγονός ότι κρατούσε ένα χαμηλό προφίλ, είχε δεχτεί δύο φορές απαγωγή! Στην πρώτη περίπτωση, μάλιστα, οι απαγωγείς τον κράτησαν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, καθώς δεν ήθελαν να εμφανιστεί σε μια προγραμματισμένη του εμφάνιση. Παρά τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε, ο Βασίλης Καρράς παρέμεινε αφοσιωμένος στην πορεία του και συνέχισε να χαρίζει τις επιτυχίες του στο κοινό.

Η συγκινητική αποκάλυψη της ημέρας, όμως, αφορούσε την αφιέρωση ενός από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια στη σύζυγό του. Με την αφοσίωση που τον διέκρινε, ο Βασίλης Καρράς είχε αφιερώσει το τραγούδι “Όταν τα χρόνια σου περάσουν” στη γυναίκα της ζωής του, εκφράζοντας μέσα από τους στίχους του την αγάπη και τον σεβασμό του προς εκείνη. Μετά την προβολή του βίντεο, ο Θανάσης Πάτρας αποκάλυψε πως το τραγούδι αυτό τραγουδήθηκε στην κηδεία του, με τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Νίκο Βέρτη να αποδίδουν την επιτυχία του Βασίλη Καρρά, χαρίζοντας μια συγκινητική στιγμή σε όλους. Karras-1.jpg

Ο Βασίλης Καρράς, εκτός από τις μουσικές του επιτυχίες, ήταν γνωστός και για τις φιλανθρωπίες του, καθώς είχε αφιερώσει μέρος της ζωής του στη βοήθεια όσων βρίσκονταν σε ανάγκη.

Ο Θάνος Κανούσης τόνισε πως ο Βασίλης Καρράς γνώριζε όλα όσα γράφονται στο βιβλίο, το μόνο που δεν ήθελε να αναφερθεί για τη ζωή του ήταν η φιλανθρωπική του δράση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.