Ο τραγουδιστής, Χ.Μάστορας, όπως φάνηκε σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», ήταν φανερά εκνευρισμένος με τις ερωτήσεις που του έγιναν από δημοσιογράφους σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.   

Ο τραγουδιστής ζήτησε από τους δημοσιογράφους που τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο να αποχωρήσουν, καθώς δεν ήθελε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

«Δεν έχω κάτι να πω και δεν έχει αξία η άποψή μου αυτή τη στιγμή. Ας σεβαστούμε σας παρακαλώ τη Μαρινέλλα. Δεν μπορώ να απαντήσω. Καλά είμαι και ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όταν είδε τους δημοσιογράφους να επιμένουν, ρωτώντας τον για τη Μαρινέλλα, τόνισε: «Παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι. Παιδιά, δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι. Μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μην συνεχίσει αυτή η κουβέντα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, φανερά εκνευρισμένος και δείχνοντας προς το μέρος των δημοσιογράφων, είπε: «Ζητώ συγγνώμη από όλο το κοινό που μας κοιτάζει αυτή τη στιγμή. Σας ζητώ συγγνώμη. Ξέρω ότι με έχετε βαρεθεί να με κοιτάζετε αλλά, βλέπετε».