Πλέον επιβεβαιώνεται και επισήμως πως κάποιοι δεν θέλουν να καταγράφονται οι πιθανές παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού, καθώς διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τα όσα είπε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, για το ισχαιμικό επεισόδιο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, και για το εάν πιθανόν συνδέονται αυτά με τον εμβολιασμό.

Πρόκειται για μια απόφαση που γυρνάει την Ελλάδα στον Μεσαίωνα και θυμίζει δικτατορικά καθεστώτα και όχι δημοκρατικά.

Συγκεκριμένα τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ζητώντας να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με την ανάρτηση του ακαδημαϊκού Δημήτρη Κούβελα. Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ανέφερε δημόσια ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και ότι αυτό θα πρέπει να εξεταστεί ως πιθανή παρενέργεια του εμβολίου.

«Προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του, να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο το οποίο υπεβλήθη.

Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα εκδήλωσης της ανεπιθύμητης», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Δ.Κούβελας.

Αυτή η ανάρτηση ήταν αιτία να δεχθεί πόλεμο από ΜΜΕ και «ειδικούς», με τον Δ.Κούβελα να απαντάει ξεκάθαρα στη συνέχεια πως:

«Επειδή νομίζω ότι πολλοί συνάδελφοι έχουν ξεχάσει βασικές αρχές φαρμακοεπαγρύπνησης, θυμίζω τι λέει η επιστήμη και η νομοθεσία:

Οι ανεπιθύμητες δράσεις διακρίνονται σε τρείς κατηγορίες

1. Οξείες πχ γαστρορραγία μετά από λήψη ΜΣΑΦ ή διάρροια μετά από μεθοτρεξάρη και σχετίζονται με το χρόνο ημιζωής του προϊόντος.

2. Χρόνιες πχ έμφραγμα μετά από λήψη COX2 αναστολέων ή ρήξη τενόντων από κινολόνες και σχετίζονται με το μηχανισμό δράσης, και με τον χρόνο έκθεσης στον παράγοντα και

3. ΑΠΟΤΕΡΕΣ που σχετίζονται με μόνιμη αλλοίωση σε κάποια λειτουργία. Εκεί λοιπόν εντάσσεται η θαλιδομίδη που επηρέασε τα έμβρυα ή η διαιθυλστιλβοιστρόλη (νόσηση παιδιών από φάρμακο που έλαβε η μητέρα πριν την εγκυμοσύνη!), η ανάπτυξη αυτοάνοσων από ΑΓΝΩΣΤΗ διέγερση του ανοσιακού συστήματος, η μόνιμη βλάβη σε ενδοθήλιο και αθηρωμάτωση από ουσίες που προκαλούν βλάβη στο αγγείο, όπως η νικοτίνη και οι νικοτινικοί αγωνιστές κλπ

ΑΡΑ στα εν λόγω φαρμακευτικά προϊόντα:

1. Ο χρόνος ημιζωής είναι, όχι μόνο άγνωστος, αλλά και δύσκολα προσδιορίσιμος (πολλαπλές φαρμακοδυναμικές, άγνωστος χρόνος έκφρασης νουκλεινικού οξέος, άγνωστος χρόνος ημιζωής ακίδας, άγνωστος χρόνος δημιουργίας αντισωμάτων, άγνωστη κινητική (βρίσκονται προϊόντα σε έκτοπες θέσεις, μέχρι ωοθήκες), με άγνωστες συνέπειες κλπ

2. Άγνωστη φάρμακοδυναμική όλων των ενδιάμεσων και μεταβολικών προϊόντων

3. Άγνωστη επίπτωση σε ενίσχυση συγκεκριμένων μεταλλάξεων του συγκεκριμένου ιού, αλλά πιθανώς και συγγενών ιών.

4. Άγνωστη δυναμική και κινητική των φορέων (νανοσωματίδια) κλπ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ.

Αναφέρονται όλα τα ανεπιθύμητα συμβάματα στην υγεία του «εμβολιαζόμενου» για τουλάχιστον τον χρόνο που θεωρητικώς ασκεί προστασία το εμβόλιο (6-8 μήνες) για οξείες ανεπιθύμητες.

Ακόμα και αργότερα όλα τα συμβάντα υγείας σε παιδιά που οι μητέρες εμβολιάστηκαν, ΙΣΟΒΙΩΣ.

Όλα οι ανεπιθύμητες σε νευρολογικά, καρδιαγγειακά, φλεγμονώδη και αυτοάνοσα νοσήματα σε βάθος 3ετίας, κατ´ ελάχιστον

Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ανεπιθύμητης με το προϊόν δεν μπορεί να αξιολογηθεί από κανέναν γιατρό, εκτός και αν έχει ήδη περιγραφεί η ανεπιθύμητη

Η ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ γίνεται επιδημιολογικώς, με χρήση ειδικών εργαλείων στατιστικής που αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται από εξειδικευμένους γιατρούς στην Φαρμακοεπιδημιολογία.

Αν η συχνότητα εμφάνισης της ανεπιθύμητες στον πληθυσμό έκθεσης του συμβάντος είναι μεγαλύτερη από αυτήν στον πληθυσμό,

ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ!

Έτσι δουλεύει η φαρμακοεπαγρύπνηση και γι αυτό υπάρχει η κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ.

Δεν έχει σχέση η κίτρινη κάρτα του ποδοσφαίρου!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ!!!!

ΑΜΠΑΛΟΙ!!!!»

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας αυτό που είπε ο καθηγητής του ΑΠΘ είναι επιστημονικά ορθό, καθώς πρέπει να καταγράφεται κάθε συμβάν μετά τον εμβολιασμό, ακόμα και εάν αυτό αποδειχθεί στο μέλλον πως είναι άσχετο.

Πρόκειται για κάτι το οποίο είναι χρήσιμο και για τις ίδιες τις εταιρείες για να βελτιώσουν την ασφάλεια των εμβολίων, κάτι που πιστεύουμε θέλουν όλοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, αναρωτιόμαστε εάν η εισαγγελία θα είναι το ίδιο «ευαίσθητη» και για τα fake news των άλλων «ειδικών», αυτών που καθημερινά τρομοκρατούν τον κόσμο με ψεύτικα στοιχεία. Καθώς για παράδειγμα χθες είδαμε δύο «ειδικούς» να λένε δημοσίως ψεύτικες ειδήσεις. (Δείτε εδώ και εδώ)