ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τιμή και Δόξα στους Ίκαρους της Κωνσταντινούπολης!
prodeals

Βίντεο: Με αυτό το κόλπο θα παγώσεις τη μπύρα σου μέσα σε δύο λεπτά

Το καλοκαίρι θέλει παγωμένη μπύρα, τσίπουρα και αναψυκτικά και άραγμα σε ένα μπαλκόνι με θέα.

Δεν είναι λίγες οι φορές, ωστόσο, που οι μπύρες, οι οποίες δεν κάνει να καταναλώνονται με λεμόνι το καλοκαίρι, δεν προλαβαίνουν να παγώσουν και χρειάζεται να κάνετε υπομονή για ώρες μέχρι να πάρουν την κατάλληλη θερμοκρασία. Για να μην βρεθείτε σε αυτή τη δυσάρεστη θέση και να απολαύσετε τον χρόνο με την παρέα σας με μια παγωμένη μπύρα στο χέρι, σας αποκαλύπτουμε ένα κόλπο που πιάνει.

Βίντεο: Πώς να παγώσετε τη μπύρα σας στο πι και φι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα από τα εκατομμύρια βίντεο που υπάρχουν στο Youtube παρουσιάζεται ο τρόπος που παγώνει μία μπύρα σε χρόνο dt. Τι χρειάζεστε; Ενα μπολ γεμάτο νερό, παγάκια και λίγο αλάτι. Τοποθετείστε τη μπύρα μέσα στο μπολ και αφήστε το για 2 λεπτά, ενώ ανακατεύετε. Οπως φαίνεται στο βίντεο, η θερμοκρασία πέφτει κατά 19 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.