«Πονοκέφαλο» για τα περισσότερα νοικοκυριά, αποτελεί το σωστό βράσιμο των μακαρονιών, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε θέλουν συγκεκριμένο χρόνο για να μη «λασπώσουν».
Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούν όλοι να φτιάξουν τα τέλεια μακαρόνια. Πάντως, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορούν να βοηθήσουν, ακόμα κι έναν που δεν έχει μεγάλη σχέση με την μαγειρική, να τα φτιάξει.
Ένα παράδειγμα είναι κατά το βράσιμο. Όταν δηλαδή ρίχνετε τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα που έχει ήδη βράσει το νερό και έπειτα από λίγο, το νερό αρχίζει να χύνεται. Αν όμως βάλετε μία ξύλινη κουτάλα πάνω στην κατσαρόλα δεν θα αντιμετωπίσετε ξανά αυτόν τον πονοκέφαλο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.