Ο 65χρονος σεφ Prem Singh, έχει γίνει διάσημος σε όλον τον κόσμο, καθώς μαγειρεύει βουτώντας τα γυμνά χέρια του μέσα στο καυτό λάδι χωρίς να καίγεται.
«Το κάνω αυτό εδώ και 25 χρόνια. Έχει να κάνει με την εμπειρία», δηλώνει ο Prem Singh. «Έβαλα τα χέρια μου μια φορά στο καυτό λάδι και μετά το ξαναέκανα.
Κατάλαβα πως δεν μου προκαλούσε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε. Κάθε βράδυ το μαγαζί του έχει τόσους πελάτες όσους και… παρατηρητές. «Όλοι θέλουν να με δουν να βουτάω τα χέρια μου στο καυτό λάδι. Θέλουν να δουν πώς το κάνω».
Το μαγαζί το άνοιξε ο πατέρας του Singh το 1960. Αρχικά σέρβιραν μόνο τηγανιτά ψάρια αλλά πλέον ο Singh μαγειρεύει και άλλα ινδικά εδέσματα. Ο ίδιος λέει πως πουλάει εκατό κιλά ψάρι κάθε μέρα, ακριβώς επειδή αποτελεί ατραξιόν το βούτηγμα των χεριών του στο λάδι.
Ο 65χρονος ελπίζει πως οι γιοι του θα συνεχίσουν την οικογενειακή επιχείρηση- και την παράδοση των «πυρίμαχων χεριών». «Μπορούν κι εκείνοι να το κάνουν, είναι θέμα εξάσκησης. Αν συνεχίσουν να προσπαθούν και να πειραματίζονται, θα τα καταφέρουν», λέει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.