ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Λατινοπούλου: «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου και κατά της οικογένειας μου»

«Το μπούλινγκ από φαντάσματα στο διαδίκτυο θα με ενοχλούσε έπειτα από όλα αυτά που βιώνω;»

Α.Λατινοπούλου: «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου και κατά της οικογένειας μου»

Η αρχηγός του κόμματος «Φωνή Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της μίλησε μεταξύ άλλων για τις απειλές κατά της ζωής της που έχει δεχθεί αλλά και για το μπούλινγκ που βιώνει τόσο στην καθημερινότητα όσο και από τα τα φαντάσματα, όπως τα ορίζει η ίδια, του διαδικτύου.

Αναλυτικά η συνέντευξή της:

Σε ενοχλεί αυτό που λένε κάποιοι, ότι δεν έχεις διανύσει ικανό «κοινωνικοπολιτικό δρόμο» ώστε να αξιώνεις θέση αρχηγού κόμματος; Τι τους απαντάς;

Όχι. Από μικρή έχω μάθει να μη με ενοχλεί η γνώμη των άλλων. Θα με ενοχλούσε μόνο αν γινόταν από άτομα που έχω προσωπικά σε μεγάλη εκτίμηση. Αλλά από αυτούς που εκτιμώ ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Να απαντήσω σε ανθρώπους που δεν με ενδιαφέρει η γνώμη τους; Ε, όχι σα, έτσι θα τους έκανα ισότιμους συνομιλητές.

Μπούλινγκ δέχεσαι, αλλά βλέπω ότι «δεν τσιμπάς». Είναι έτσι η σε ενοχλούν μέσα σου τα κακεντρεχή σχόλια;

Κοίταξε, εδώ έχω δεχτεί κανονική τρομοκρατία: απειλές κατά της ζωής μου και κατά της οικογένειας μου, επιθέσεις που έχω δεχθεί στον δρόμο, το σπάσιμο του αμαξιού μου, τα γκαζάκια στην πολυκατοικία μου, προσπάθεια παραβίασης της εστίας μου και πολλά ακόμα και δεν λυγίζω.

Το μπούλινγκ από φαντάσματα στο διαδίκτυο θα με ενοχλούσε έπειτα από όλα αυτά που βιώνω; Χαμογελώ και προσπερνάω. Γιατί να με ενοχλήσει; Δυστυχισμένα άτομα είναι, που χρήζουν ψυχιατρικής βοήθειας. Απλά τους λυπάμαι.

Έχεις πει, αναφερόμενη στον «λόγο τιμής», ότι «δυστυχώς λίγοι άντρες τον τιμούν σήμερα». Γιατί σε απογοητεύουν οι σημερινοί άντρες;

Γιατί είναι μια πραγματικότητα. Και όχι μόνο για τους άντρες. Δυστυχώς, έχουν αλλάξει οι εποχές. Κάποτε ο λόγος τιμής είχε ισχύ συμβολαίου. Τώρα για πολλούς, δυστυχώς, είναι ένα κενό γράμμα.

Πάντως, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, δεν με απογοητεύουν γενικά οι άντρες. Ο περίγυρος μου είναι γεμάτος με «σωστούς» άντρες. Άντρες που τιμούν και φοράνε «παντελόνια». Βέβαια, δεν είναι όλοι έτσι. Σαφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.