ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Έργο πρότυπο η Πανεπιστημίου» λέει ο Κ.Μπακογιάννης – «Έχουμε χιλιάδες τ.μ. ελεύθερου χώρου»

«Έχει αλλάξει η αίσθηση του πολίτη» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων

«Έργο πρότυπο η Πανεπιστημίου» λέει ο Κ.Μπακογιάννης – «Έχουμε χιλιάδες τ.μ. ελεύθερου χώρου»

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης παρόλο που ο παραδέχθηκε ότι ο «Μεγάλος Περίπατος», το εμβληματικά αποτυχημένο έργο που φέρει την υπογραφή του, «έχει ταλαιπωρήσει, έχει κουράσει, έχει θυμώσει», ισχυρίστηκε ότι αποτελεί «καρφί στο μάτι μου». 

Ωστόσο στη συνέχεια άφησε άφωνους όσους τον άκουσαν και κινούνται σε καθημερινή βάση στο κέντρο της Αθήνα, καθώς αναφέρθηκε στο έργο στην Πανεπιστημίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχει αλλάξει η αίσθηση του πολίτη όταν διασχίζει την Πανεπιστημίου» και κορυφαία ατάκα την εικονικής πραγματικότητας η περιγραφή: «έχουμε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα πρασίνου και ελεύθερου χώρου, υποδομές για ανθρώπους με αναπηρία πάνω από 70 νέα δέντρα, έχουμε τον πρώτο πράσινο συμπεριληπτικό δρόμο της πόλης που θα μπορούσε να είναι και πρότυπο», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.