ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Φωτιά στον Έβρο: Ορατοί οι καπνοί από το διάστημα (βίντεο)

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός πέρασε νωρίς το μεσημέρι πάνω από την Ελλάδα

Φωτιά στον Έβρο: Ορατοί οι καπνοί από το διάστημα (βίντεο)

Από το διάστημα φαίνονται οι καπνοί της φωτιάς που καίει για 5η συνεχόμενη ημέρα στον Έβρο, όπως φαίνεται από το πέρασμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, η κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού «έπιασε» τους καπνούς από το μέτωπο της φωτιάς στον Έβρο.

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός πέρασε νωρίς το μεσημέρι πάνω από την Ελλάδα, όσο βρίσκεται σε διαρκή τροχιά γύρω από τη Γη, και κατέγραψε τις παρακάτω συγκλονιστικές εικόνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή δεν είναι η μοναδική απεικόνιση του μετώπου της φωτιάς στον Έβρο από δορυφόρο, καθώς και ο δορυφόρος του αμερικανικού ινστιτούτου Maxar αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.