ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φωτιές: Η αμήχανη απάντηση του Γ.Πατούλη όταν τον ρώτησαν «πού χάθηκε» (βίντεο)

«Πού πήγα δηλαδή;»

Φωτιές: Η αμήχανη απάντηση του Γ.Πατούλη όταν τον ρώτησαν «πού χάθηκε» (βίντεο)

Φανερή ήταν η αμηχανία του Γιώργου Πατούλη, όταν σχολιάστηκε η απουσία του στη διάρκεια των πυρκαγιών που κατακαίουν την Δυτική Αττική.

Ο περιφερειάρχης Αττικής έλειπε «από προσώπου γης» όλες αυτές τις μέρες και εμφανίστηκε ξαφνικά για να ισχυριστεί πως εργάζεται αθόρυβα από την πρώτη στιγμή.

Κι ενώ τα τελευταία 24ωρα παρέμενε άφαντος, εμφανίστηκε εχθές κάνοντας μιλώντας περί αποτελεσματικότητας και αθόρυβης εργασίας.

Μαζί με την εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ ήρθε και η άβολη στιγμή όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει όσα λέγονται από εκείνους που παρατήρησαν ότι εξαφανίστηκε όλες αυτές τις ημέρες.

Πιστεύετε ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ από το 2019 πέτυχαν ή απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές;

  • Πέτυχαν (5%, 697 Votes)
  • Απέτυχαν (90%, 13.876 Votes)
  • Μέτρια αποτελέσματα (4%, 690 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (1%, 117 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.380

Loading ... Loading ...

«Τι εννοείτε;», απαντά με ένα αμήχανο γέλιο, «πού πήγα δηλαδή»;

«Δε σας έβλεπε ο κόσμος, προφανώς και γι΄αυτό το λέει», αντέτεινε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και την «πάσα» παίρνει ξανά ο Γιώργος Πατούλης για να μετατρέψει την απουσία του σε ταπεινότητα και να αραδιάσει όλα όσα υποτίθεται ότι έκανε πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απλώς κατά τη διάρκεια της προσπάθειας δε βγαίναμε στα μέσα, διότι επιχειρούσαμε για να μπορέσουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», συνέχισε ο περιφερειάρχης Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.