Ένας 55χρονος πατέρας καταδικάστηκε ύστερα από την επίθεση που εξαπέλυσε στο γιο του, μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων στο Dalmuir, κοντά στη Γλασκώβη, τον Ιούλιο του 2021, εν μέσω μιας έντονης οικογενειακής διαμάχης για φερόμενη απιστία.
Ο Kamil Mohammed Nadir έριξε το Mercedes SUV του πάνω στον 40χρονο γιο του, Rebath Kamil, μετά από κατηγορίες του τελευταίου ότι ο πατέρας του είχε εξωσυζυγική σχέση.
Σοκαριστικό υλικό από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο Nadir, πρώην μαχητής της ελευθερίας από το Ιράκ, επιτάχυνε απότομα και έπεσε πάνω στον γιο του, ο οποίος χτυπήθηκε σε έναν τοίχο. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που μεγάλα βαρέλια νερού έσπασαν υπό την πίεση του οχήματος.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, το δικαστήριο του Kilmarnock, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, ενημερώθηκε πως ο Rebath ούρλιαξε στον πατέρα του: «Προσπάθησες να με σκοτώσεις για μια γυναίκα».
Η διαμάχη μεταξύ πατέρα και γιου ξεκίνησε μετά τον χωρισμό του Nadir από τη σύζυγό του, με τον πατέρα να κατηγορεί τον Rebath ότι είχε ενημερώσει τα αδέρφια του για τη φερόμενη σχέση του με άλλη γυναίκα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.