Ο Απόστολος Γκλέτσος προειδοποιεί με… γιαούρτωμα τον Κ.Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Λαμία!

Η οργή ξεχειλίζει σε όλη την Ελλάδα για το έγκλημα των Τεμπών!

Ο Απόστολος Γκλέτσος προειδοποιεί με… γιαούρτωμα τον Κ.Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Λαμία!

O δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, κάτω από ανάρτηση περιφερειακού συμβούλου στο Facebook, λίγο πριν την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Λαμία, προειδοποιεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με… γιαούρτωμα!

Συγκεκριμένα απαντώντας σε ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου της Στερeάς Ελλάδος, Σπύρου Λάμπου, ο Απόστολος Γκλέτσος έγραψε:

«Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;» 

Τα σχόλια του Απόστολου Γκλέτσου:

gkletsos-

Η αρχική ανάρτηση του περιφερειακού συμβούλου Σπύροy Λάμπου στο προφίλ του στο Facebook:

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία…

Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο ;

Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε !

Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετα το έγκλημα των Τεμπών !

Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά , υπάρχει το δημαρχείο κλπ !

Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία !

Για να δούμε …

Για να ξέρουμε ντε !». lampou

Ο οργή ξεχειλίζει μετά το έγκλημα των Τεμπών…

Γιατί, όμως, ειδικά το γιαούρτι έχει ταυτοποιηθεί ως η ακίνδυνη «μολότοφ» των αγανακτισμένων πολιτών;

Διότι, όπως εξηγεί ο κοινωνικός ανθρωπολόγος Λεωνίδας Βουρνέλης από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις των ΗΠΑ: «Το γιαούρτι είναι συνδεδεμένο με την ελληνική ταυτότητα.

Ανήκει στην ίδια κατηγορία με την φέτα, το λάδι, τις ελιές κτλ., τα οποία προέρχονται από την ελληνική αγροτική γη και την κτηνοτροφία και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ελληνικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός ότι το γιαούρτι συνδέεται στενά με την εθνική ταυτότητα της χώρας, έχει τη σημασία του δεδομένου ότι τα θύματα του γιαουρτώματος είναι εκπρόσωποι και φορείς υλοποίησης πολιτικών και ιδεολογιών που θεωρούνται εχθρικές για τη χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.