ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Πάτρα: Φωτιά στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου

Το σπίτι έχει υποστεί πάρα πολύ μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα

Πάτρα: Φωτιά στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στην Πάτρα για φωτιά σε σπίτι στην περιοχή της Οβρυάς, και συγκεκριμένα στο σπίτι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου.

Η φωτιά κάλυψε τη στέγη του σπιτιού του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Οβρυά Πάτρας. Οι φλόγες επεκτάθηκαν και το εσωτερικό του, το οποίο σε λίγα λεπτά έγινε παρανάλωμα και καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς

Η Πυροσβεστική υπηρεσία και έσπευσε στο σημείο με 10 άνδρες και 4 οχήματα.

Το σπίτι έχει υποστεί πάρα πολύ μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο σπίτι την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, ήταν ο ίδιος ο βουλευτής και μέλη της οικογένειάς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.