(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 09/10, 19.34): Πολιτικά ανώριμος φάνηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε ότι αφορά την επικοινωνιακή μπανανόφλουδα που του «έστησαν» από το Μαξίμου, χρησιμοποιώντας έναν άνθρωπο «ειδικών αποστολών», τον δήμαρχο του Βόλου Αχιλλέα Μπέο, για να ξεκινήσει μια κόντρα με αφορμή την γνωστή υβριστική φράση που εξαπέλυσε χθες κατά του Σ.Κασσελάκη.

Η πολιτική εμπειρία που έχουν στην κυβέρνηση και η γνώση του πόσο σημαντικό είναι όχι μόνο να αλλάζει η πολιτική ατζέντα αλλά και να πηγαίνει εκεί που την θέλουν, τους επέτρεψε να σχεδιάσουν ένα απλό πολιτικό κόλπο το οποίο όμως στάθηκε αρκετό για να κάνουν τον Σ.Κασσελάκη να τους βοηθήσει κιόλας χωρίς να το καταλάβει.

">

Για να γίνει αντιληπτός ο «λάκκος» στον οποίο έπεσε ο Σ.Κασσελάκης αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ασχολείται με το θέμα αυτό, επιτυγχάνοντας και φθορά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την αλλαγή της πολιτικής ατζέντας, από το ζητούμενο για την αντιπολίτευση, που είναι ο δεύτερος κρίσιμος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στον οποίο β’γύρο παίζονται οι εντυπώσεις, αλλά και η ουσία αφού θα κριθούν έξι περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα και η κρίσιμη μάχη των Δήμων, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.