ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοκάρουν οι κάτοικοι του Παλαμά: «Μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς…»

«Γιαγιά επιπλέει νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού»

Σοκάρουν οι κάτοικοι του Παλαμά: «Μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς…»

Αυξάνονται οι φόβοι ότι τα λασπόνερα στη Θεσσαλία «κρύβουν» δεκάδες νεκρούς, μετά και τα όσα λένε οι εγκλωβισμένοι στον Παλαμά Καρδίτσας. 

Οι επιβεβαιωμένοι νεκροί είναι προς ώρας επτά, ωστόσο, πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για δεκάδες πνιγμένους.

«Εδώ δίπλα, πέντε σπίτια παρακάτω, μια γιαγιά επιπλέει στο νερό μέσα στην κουζίνα. Είναι πνιγμένη. Έχουμε ενημερώσει τις αρχές. Μας είπαν πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς. Στην οικογένεια υπήρχαν μωράκια που έπρεπε να σωθούν. Η γιαγιά δεν πρόλαβε…» είπε κάτοικος του Παλαμά στον ΣΚΑΪ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, μια εθελόντρια στην Καρδίτσα, η Ειρήνη Δήμου, δήλωσε ότι είδε μέσα σε σπίτι ότι υπάρχει νεκρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.