ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που λεωφορείο του ΟΑΣΘ «τυλίγεται» στις φλόγες σε τερματικό σταθμό (βίντεο)

Δεν υπήρξαν τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που λεωφορείο του ΟΑΣΘ «τυλίγεται» στις φλόγες σε τερματικό σταθμό (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που ήταν παρκαρισμένο σε τερματικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το μόνο θετικό είναι πως δεν υπήρξαν τραυματίες. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα. Οι παρακάτω εικόνες επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα της συντήρησης και του στόλου των λεωφορείων συνολικά, με τα περισσότερα να έχουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Πιο αναλυτικά, στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ, στην Νεα Ελβετία της Χαριλάου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες και επικρατεί αναστάτωση. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.