ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Την ώρα που οι Ορθόδοξοι ιερείς καταζητούνται ο ψευτομούφτης Ξάνθης μας δίνει «μαθήματα» για τις δημόσιες προσευχές

Την ώρα που οι Ορθόδοξοι ιερείς καταζητούνται ο ψευτομούφτης Ξάνθης μας δίνει «μαθήματα» για τις δημόσιες προσευχές

Την ώρα που Έλληνες Ορθόδοξοι ιερείς καταζητούνται(!) από την ΕΛ.ΑΣ μετά από εντολή εισαγγελέα αλλά και δημόσια καταδίκη του Ν.Χαρδαλιά, οι ψευτομούφτηδες της Ξάνθης παραδίδουν μαθήματα στους Έλληνες πολίτες, σχετικά με τις προσευχές που ακούγονται από τα τζαμιά και κάνουν την Θράκη και την Κομοτηνή να θυμίζει Μ.Ανατολή.

«Πολύτιμοι αδερφοί μου

Τις τελευταίες μέρες απασχόλησε ιδιαίτερα την επικαιρότητα το θέμα του αν θα διαβάζετε ή όχι το εζαν (πρόσκληση σε προσευχή) στα τζάμια της δυτικής Θράκης. Είναι γεγονός πως λόγω κάποιων κύκλων οι οποίοι σχολίασαν την δημοσιευμένη απόφαση κατά το δοκούν, υπήρξαν πιέσεις και ανακοινώσεις που ανέφεραν πως οι “θρησκευτικοί λειτουργοί” δεν επιτρέπεται να διαβάζουν το εζαν χρησιμοποιώντας μεγάφωνα.

Τα εζαν που ακούγονται από τα τζαμιά μας όπως και οι καμπάνες από τις εκκλησίες, δεν αποτελούν στοιχεία πολιτικής ή μίσους. Για αυτό το λόγο σε αυτές τις μέρες που περιμένουμε το μήνα της νηστείας του Ραμαζανιού, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλα τα άτομα και τις αρχές που καταβάλλουν προσπάθεια για τη σωστή εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου.

Ανακοινώνεται με σεβασμό στην κοινή γνώμη.
Αχμέτ Μετέ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.