ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Άκυρα πάνω από 5.000 μυστήρια που είχε τελέσει ο ψευτοϊερέας Χριστόφορος

Σε «αναμμένα κάρβουνα» οι άνθρωποι που παντρεύτηκαν ή βάφτισαν τα παιδιά τους από τον ίδιο

Άκυρα πάνω από 5.000 μυστήρια που είχε τελέσει ο ψευτοϊερέας Χριστόφορος

Μετά τις αποκαλύψεις για τον αυτοαποκαλούμενο ιερέα ότι έριχνε τα χαρτιά και έπραττε συναφείς βασκανίες με σκοπό την εξασφάλιση βιοπορισμού του ιδίου, τα 5.000 μυστήρια που φαίνεται ότι έκανε ο ίδιος ακυρώνονται οριστικά.

Σε κλίμα ανησυχίας βρίσκονται οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν τον συγκεκριμένο ρασοφόρο για να παντρευτούν στην «μονή» του ή να βαφτίσουν τα παιδιά τους, καθώς τα μυστήρια πρέπει να γίνουν ξανά.

Ο ίδιος άλλωστε δήλωσε σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων πως δεν ανήκει στην επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, των οποίων οι κληρικοί έχουν το χρίσμα της αποστολικής διαδοχής και διακονίας, αλλά αντιθέτως συντάσσεται με την Εκκλησία των Γ.Ο.Χ.

Πάντως, αυτό που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι ότι τόσο αυτός όσο και ο «ναός» του δεν έχουν καταχωρηθεί επισήμως στα μητρώα και εξαιτίας αυτού, οι 5.000 γάμοι και βαφτίσεις που έχει κάνει θεωρούνται τελείως άκυροι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι 5.000 γάμοι έγιναν με τη συναίνεση του δημοτολογίου και των αρμοδίων δημάρχων Αιγάλεω, οπότε δεν μπορούν να ακυρωθούν. Μήπως έχει τεράστια ευθύνη η εκκλησία και η πολιτεία; Έχουν καταχωριστεί κανονικά οι γάμοι και οι βαφτίσεις μέχρι το 2019», υποστηρίζει από την μεριά του ο δικηγόρος του πατρός Χριστόφορου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.