ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Την Κύπρο επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος – Συναντήθηκε με την πολιτειακή ηγεσία

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας πάντα ήταν ένθερμος υποστηρικτής του κυπριακού Ελληνισμού.

Την Κύπρο επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος – Συναντήθηκε με την πολιτειακή ηγεσία

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 14:37): Τη Μεγαλόνησο Κύπρο επισκέφθηκαν κατά το διήμερο 19-20 Ιουνίου 2024, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας Γεώργιος Καλαντζής και συναντήθηκαν με την πολιτειακή ηγεσία της Κύπρου.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου την Υπουργό Παιδείας της Κύπρου  Αθηνά Μιχαηλίδου και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας πάντα ήταν ένθερμος υποστηρικτής του κυπριακού Ελληνισμού.

Κατά τις συναντήσεις ο Σεβασμιώτατος τους επέδωσε προσκλήσεις για την συμμετοχή τους στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνουν, η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος, σε συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην πόλη της Καλαμάτας, κατά τον προσεχή Δεκέμβριο, με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και με θέμα :

«O ελληνισμός της Κύπρου : πολιτική και κοινωνική οργάνωση, προσλήψεις στην Ελλάδα και αμφίπλευρες σχέσεις με τo Ελληνικό Κράτος, 19ος – 20ος αιώνας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τόνισε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, η συμμετοχή των ανωτέρω επίσημων προσκεκλημένων αποτελεί πραγματικά μεγάλη τιμή για την Ιερά Μητρόπολη καθότι ο λόγος, η εμπειρία και η γνώμη, των επισήμων προσκεκλημένων επί του θέματος θα αποτελέσουν βάσεις και θεμέλιο για τον σκοπό του συνεδρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.