ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι Ρώσοι διαβάζουν την πρόρρηση του Αγίου Παΐσιου για την διάλυση της Τουρκίας και την επιστροφή της Πόλης στην Ελλάδα

«Σήμερα ένα τέτοιο σενάριο επιδείνωσης των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας μοιάζει απίθανο ωστόσο δεν πρέπει να υποθέσετε ότι αυτό θα συμβαίνει πάντα»

Οι Ρώσοι διαβάζουν την πρόρρηση του Αγίου Παΐσιου για την διάλυση της Τουρκίας και την επιστροφή της Πόλης στην Ελλάδα

Στην Ρωσία ασχολούνται ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα με μία πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου για την Πόλη και την Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, οι ίδιοι αναρωτιούνται για το τι πραγματικά θα έρθει το επόμενο διάστημα.

«Σήμερα ένα τέτοιο σενάριο επιδείνωσης των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας μοιάζει απίθανο, ωστόσο, δεν πρέπει να υποθέσετε ότι αυτό θα συμβαίνει πάντα», αναφέρει Ρώσος ειδικός και σχετικό του άρθρο.

Ρωσικές ιστοσελίδες θυμήθηκαν τα προλεγόμενα του Αγίου Παϊσίου και ειδικά αυτά που αναφέρουν ότι μια πραγματική μάχη περιμένει Ρωσία και Τουρκία με αποτέλεσμα η Αγία Σοφία να επιστρέψει στην ελληνική Χριστιανική Εκκλησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, αναφέρεται πως η Τουρκία θα διαλυθεί και η Κωνσταντινούπολη θα περάσει σε ελληνικά χέρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.