ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Iερείς προσευχήθηκαν στον Άη-Νικόλα και το Τάρπον Σπρίνγκς που σχεδόν δεν άγγιξε ο τυφώνας Μίλτον

«Είμαστε δύο ώρες χωρίς ρεύμα, ήμασταν τυχεροί και δεν πάθαμε τίποτα». 

Iερείς προσευχήθηκαν στον Άη-Νικόλα και το Τάρπον Σπρίνγκς που σχεδόν δεν άγγιξε ο τυφώνας Μίλτον

Tο ελληνικό χωριό του Τάρπον Σπρίνγκς, στην Φλόριντα, ήταν ένα από τα μέρη που ο τυφώνας Milton άγγιξε ελάχιστα. 

Δύο ελληνορθόδοξοι ιερείς, ο πατέρας Αθανάσιος Γ. Χάρος και ο πατέρας Φάνης, προσευχήθηκαν στον Κόλπο του Μεξικού, στην παραλία Sunset Beach του Τάρπον, με την εικόνα του Αγίου Νικολάου.

Κάποιοι μιλούν για θαύμα!

Δείτε το βίντεο

Έλληνας κάτοικος του χωριού Tarpon Springs ανέφερε σήμερα: «Βάλαμε σανίδες στα παράθυρα, αν είσαι κοντά στη θάλασσα δεν θα σε βρουν».

Μιλώντας για την εμπειρία τη δική του, αλλά και των υπολοίπων Ελλήνων κατοίκων του χωριού συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε δύο ώρες χωρίς ρεύμα, ήμασταν τυχεροί και δεν πάθαμε τίποτα». 

Και πρόσθεσε: «Βάλαμε κάτι σανίδες στα παράθυρα. Γεννήτρια έχουμε, έχουμε νερό και είμαστε τυχεροί. Έχουμε βάλει βέβαια και σε κατσαρόλες. Προετοιμαστήκαμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, στο ερώτημα γιατί έμειναν στο σπίτι τους, είπε: «Θα κάνεις 10 ώρες για να βγεις από τον κίνδυνο, αν μείνεις από βενζίνη πού θα πας; Μας προστατεύει και ο Άγιος Νικόλαος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.