ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Στον εισαγγελέα ρασοφόρος που κατηγορείται για αμειβόμενους εξορκισμούς – Είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι μαγειρικής

Η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος αναφέρει ότι ουδεμία σχέση είχε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο

Στον εισαγγελέα ρασοφόρος που κατηγορείται για αμειβόμενους εξορκισμούς – Είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι μαγειρικής

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου για τον 56χρονο «μαϊμού» ιερέα, μετά τις καταγγελίες για απάτες και ψέματα του δήθεν ιερομόναχου ότι μπορεί να τελέσει εξορκισμούς, αποσπώντας έτσι τεράστια χρηματικά ποσά από αφελείς πιστούς. 

Ο ίδιος πάντως φαίνεται να αρνείται τις οποιεσδήποτε κατηγορίες λέγοντας σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή τα εξής: «Ποιος λέει αυτά τα ψέματα… Ποιος θα δώσει 800 ευρώ σε ιερέα για εξορκισμό;[…] Το να είναι κάποιος κανονικός κληρικός είναι μεγάλη υπόθεση».

Πάντως η επίσημη Εκκλησία της Ελλάδος, είχε προχωρήσει ουκ ολίγες φορές σε ανακοινώσεις που απέρριπταν κάθε σχέση του φερόμενου ως ιερέα με το σώμα του κλήρου της.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μητροπολίτης Μεσογαίας Νικόλαος, παλαιότερα είχε κάνει την εξής δήλωση:

«Η Μονή Μυρελαίου με τους ρασοφόρους της είναι πραγματικός λύκος με ένδυμα προβάτου. Ούτε απ’ έξω να μην περνάτε, ούτε καλημέρα δεν χρειάζεται.

Κάθε επικοινωνία με τους εκεί ρασοφόρους, κάθε συμμετοχή σε προσευχές και άλλες δήθεν ιεροπραξίες ή δείπνα και κοινές τράπεζες είναι παιχνίδι με τη φωτιά και διάλογος με την πλάνη.

Φυσικά, να μην εμπιστεύεστε τις οικονομίες σας και πολύ περισσότερο να μην κοινωνείτε από τα χέρια τους».

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος ρασοφόρος είχε λάβει μέρος και σε γνωστό ριάλιτι μαγειρικής, υποδεχόμενος μάλιστα τους καλεσμένους στο σαλόνι της «μονής».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.