ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τι σημαίνει η απόπειρα εξευτελισμού της χριστιανικής θρησκείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μακρόν: Αθεΐα η νέα θρησκεία της Δύσης

Τι σήμαινε το δρώμενο με τον καβαλάρη της Αποκάλυψης - Ήταν ο Θάνατος - Ο χειρότερος απ' όλους

Τι σημαίνει η απόπειρα εξευτελισμού της χριστιανικής θρησκείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μακρόν: Αθεΐα η νέα θρησκεία της Δύσης

Τι σημαίνει η απόπειρα εξευτελισμού της χριστιανικής θρησκείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ε.Μακρόν στο Παρίσι;

Είναι σαφές πλέον ότι η αθεΐα έχει επιβληθεί ως η νέα θρησκεία της Δύσης.

Ο σκοπός για τον οποίο επιβλήθηκε είναι ώστε να δημιουργηθεί στο άμεσο μέλλον (όχι στο μακρινό όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν), ένα παγκόσμιο κράτος.

Για να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο κράτος χρειάζονται παγκόσμιες δομές και τρία παγκόσμια προαπαιτούμενα:

Χρειάζεται ένας επικεφαλής ενός παγκόσμιου κυβερνητικού σχηματισμό που θα είναι υπεράνω των εθνών-κρατών.

Ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα το οποίο ήδη βρίσκεται στα «σκαριά» μέσω του συστήματος φορολόγησης των πάντων λόγω «ρύπων» και ατομικού, συλλογικού και κρατικού «αποτυπώματος» άνθρακα με πρόφαση την υποτίθεται, οφειλόμενη σε ανθρωποκεντρικά αίτια «κλιματική αλλαγή (αλλαγή κλίματος πάντα υπάρχει εξ’ορισμού επειδή ο άξονας της Γης ουδέποτε ήταν σταθερός).

Επίσης, χρειάζεται μία παγκόσμια θρησκεία. Για να επιτευχθεί αυτό όμως πρέπει να καταργηθούν όλες οι προηγούμενες θρησκείες.

Αυτό θα συμβεί μέσω της προώθησης της αθεΐας και όταν αυτή κάνει τον «κύκλο» της, θα εμφανιστεί μία θρησκεία με επίκεντρο τον υλισμό που θα ταιριάζει στα καταναλωτικά πρότυπα που έχουν επιβληθεί εδώ και δεκαετίες σε όλους τους ανθρώπους.

Η θρησκεία αυτή είναι ο Εωσφορισμός, και ήδη υπάρχει η ανάλογη εκπαίδευση όπως φάνηκε και στην χθεσινή τελετή όπου χρησιμοποιήθηκαν δεκάδες εωσφορικά σύμβολα και πραγματοποιήθηκαν δρώμενα με εωσφορικό συμβολισμό.

Αυτά που είδαν οι πολίτες όλων των χωρών σε ζωντανή μετάδοση εχθές προκαλούσαν το λιγότερο αποτροπιασμό, καθώς όλοι είδαν την Γαλλία και την Ευρώπη γενικότερα να χλευάζουν την χριστιανική της ταυτότητα.

Να απεικονίζουν τον Μυστικό Δείπνο, δηλαδή τον Κύριο Ιησού Χριστό και τους μαθητές του, άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ και να το παρουσιάζουν αυτό ως καλλιτεχνικό και προοδευτικό δρώμενο!

Εάν αυτό είχε συμβεί για παράδειγμα στο Κατάρ, όταν φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, να παρουσίαζαν δηλαδή σε κάποιο ανάλογο θέμα τον Προφήτη Μωάμεθ, να τον υποδύεται ένα άτομο ΛΟΑΤΚΙ+ (π.χ. η έξοδός του από την Μέκκα στην Μεδίνα για να ξεφύγει από τους εχθρούς του, η περιβόητη Εγίρα, που είναι ιερή για τους μουσουλμάνους και αποτελεί την αρχή της χρονολόγησης γι’ αυτούς) , εκτός του ότι θα είχε πέσει αυτομάτως το καθεστώς που κυβερνάει τη χώρα, θα είχε «εκραγεί» ολόκληρος ο πλανήτης.

Θα είχε εκραγεί κυριολεκτικά καθώς σε όλες τις χώρες του πλανήτη θα δρούσαν βομβιστές αυτοκτονίας.

Εδώ στην Ευρώπη αντίθετα δεν άνοιξε «ρουθούνι» καθώς οι κοινωνίες οι ευρωπαϊκές στο σύνολό τους έχουν αποχριστιανοποιηθεί τα τελευταία 20 χρόνια.

Φυσικά, αυτό έγινε και με ευθύνη των Εκκλησιών, όλων των δογμάτων, που δεν αντιστάθηκαν και συμβιβάστηκαν με τις κρατικές εξουσίες.

Πλέον δεν υπάρχει πραγματική θρησκευτική πίστη γιατί αν υπήρχε δεν θα επέτρεπαν οι κάτοικοι των ευρωπαϊκών χωρών τέτοια γελοιοποίηση των πιστεύω τους.

Το μόνο που έχει απομείνει άθικτο είναι οι χριστιανικές γιορτές των Χριστουγέννων κυρίως αλλά και του Πάσχα, όχι όμως για λόγους θρησκευτικούς και λόγω υγιούς πίστης, αλλά για λόγους καθαρά οικονομικούς.

Διότι οι γιορτές αυτές έχουν μετεξελιχθεί σε μεγάλη «εμποροπανήγυρη».

Αντίθετα αυτή τη στιγμή μιλώντας για τους υγιείς μουσουλμάνους και όχι για άτομα με τζιχαντιστικά πρότυπα και προδιαθέσεις, οι μουσουλμανικές χώρες είναι οι μόνες που έχουν διατηρήσει το αγνό θρησκευτικό αίσθημα και μάλιστα σέβονται τις θρησκείες των άλλων.

Οι υγιείς μουσουλμάνοι σέβονται το χριστιανισμό (άλλωστε ο Ιησούς Χριστός θεωρείται γι αυτούς σπουδαίος προφήτης), όπως και σέβονται όλες τις υπόλοιπες θρησκείες.

Είναι οι κάτοικοι των χριστιανικών κατ’όνομα χωρών που δεν σέβονται πλέον τις δικές τους παραδόσεις και την ταυτότητα τους και τους αρέσει να έχουν μετατραπεί σε ανθρώπους χωρίς χαρακτηριστικά.

Και δεν είναι ότι άλλαξαν θρήσκευμα ή δόγμα αλλά ότι έχουν ενταχθεί στην αθεΐα. Η αθεΐα για τους χριστιανούς είναι πολύ χειρότερη αμαρτία από το να αλλάξει κάποιος θρήσκευμα.

Ακόμα και για τους αρχαίους Έλληνες, βασική προϋπόθεση για να θεωρείται κάποιος άνθρωπος άξιος λόγου, ήταν να είναι ένθεος, να πιστεύει και να έχει σύνδεση με το Θείο, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποιος περιορισμός ως προς τον τρόπο που θα το κάνει αυτό.

Ειδικά η Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία, είναι πολύ ανεκτική με τις άλλες θρησκείες και με τα άλλα δόγματα παρά το γεγονός ότι τα θεωρεί αιρετικά.

Βέβαια κάποιος αναρωτηθεί γιατί χτυπιέται πρωτίστως ο χριστιανισμός και όχι οι άλλες θρησκείες.

Γιατί ο χριστιανισμός είναι ο «πυρήνας» της Δύσης και το νέο παγκόσμιο κράτος θα έχει ως «πρόπλασμα» την Δύση.

Για τους υπόλοιπους, αυτοί που έχουν αυτά τα «σκοτεινά» σχέδια, θα τα εφαρμόσουν αργότερα όταν θα το επιτρέπουν οι συσχετισμοί ισχύος.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε για τον οποίο αυτή τη στιγμή η Δύση έχει κηρύξει πόλεμο στη Ρωσία και επιζητά την πλήρη υποταγή και καταστροφή της, αφού έχει απομείνει ως το μόνο πραγματικό «προπύργιο» της Ορθοδοξίας μαζί και με την Σερβία.

Στην χθεσινή τελετή υπήρξε ένας συμβολισμός που πολλοί λίγοι κατάλαβαν αλλά προϊδέαζε για άσχημα πράγματα που έρχονται.

Παρουσιάστηκε ένας μόνος καβαλάρης σε ένα χλωμό άλογο!

Παραθέτουμε το παρακάτω εδάφιο από την Αποκάλυψη του Ιωάννη:

«7 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τετάρτην, ἤκουσα φωνὴν τοῦ τετάρτου ζῴου λέγοντος· Ἔρχου.

8 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ’ αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ὑπὸ τῶν θηρίων τῆς γῆς. »

Αυτοί που οργάνωσαν το δρώμενο αυτό ήξεραν πολύ καλά τι έκανα και τι ήθελαν να δείξουν.

Τα κέντρα εξουσίας ετοιμάζουν κάτι πάρα πολύ άσχημο για το σύνολο της Ανθρωπότητας, ελπίζοντας ότι μέσα από το χάος (Ordo Ab Chao τους αρέσει να λένε) θα φέρουν την τάξη που αυτοί θέλουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.