ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Αρχιεπίσκοπος Βιγάνο: «Το WEF εκβιάζει ολόκληρες χώρες προκειμένου να δεχθούν τη μεγάλη επανεκκίνηση – Είναι ένα παγκόσμιο πραξικόπημα»

“Οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν γίνει σκλάβοι του WEF”

Αρχιεπίσκοπος Βιγάνο: «Το WEF εκβιάζει ολόκληρες χώρες προκειμένου να δεχθούν τη μεγάλη επανεκκίνηση –  Είναι ένα παγκόσμιο πραξικόπημα»

Ο Κάρλο Μαρία Βιγάνο είναι Ιταλός καθολικός Αρχιεπίσκοπος που υπηρέτησε ως Αποστολικός Νούντσιος στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2011 έως το 2016 και ως γενικός γραμματέας του Κυβερνείου της Πόλης του Βατικανού από το 2009 έως το 2011.

Είναι γνωστός για τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου του Βατικανού το 2012, στο οποίο αποκάλυψε την οικονομική διαφθορά στο Βατικανό και μια επιστολή του 2018 που κατηγορούσε τον Πάπα Φραγκίσκο και άλλους Καθολικούς ηγέτες ότι συγκάλυπταν κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην καρδινάλιου Theodore McCarrick.

Το 2024, ο Viganò κατηγορήθηκε φυσικά από το Βατικανό ως σχισματικός κηρύχθηκε ένοχος και αφορίστηκε.

Τώρα ο Βιγάνο αναφέρει ότι το WEF απειλεί τους παγκόσμιους ηγέτες ώστε να υποκύψουν στη Μεγάλη Επανεκκίνηση.

«Είναι ένα παγκόσμιο πραξικόπημα, ενάντια στο οποίο είναι απαραίτητο να ξεσηκωθούν οι άνθρωποι

Αυτοί που κυβερνούν τα έθνη έχουν γίνει όλοι είτε σκλάβοι είτε εκβιασμένοι από αυτή τη διεθνή μαφία», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.