
Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα.
«Ο πάπας Φραγκίσκος θα εισαχθεί σήμερα το πρωί, μετά το τέλος των ακροάσεων, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Policlinico Agostino Gemelli για κάποιες απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις και για να συνεχίσει σε νοσοκομειακό περιβάλλον τη θεραπεία για τη βρογχίτιδα που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη», ανακοίνωσε το Βατικάνο.
Προ ημερών, ο πάπας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ομιλία του, κατά την καθιερωμένη γενική ακρόαση, εξαιτίας της βρογχίτιδας που τον ταλαιπωρεί.
Τα πρόβλημα υγείας προέκυψε πριν από περίπου μία εβδομάδα και για προληπτικούς λόγους ο Πάπας αποφάσισε να διακόψει τις επίσημες συναντήσεις του στη βιβλιοθήκη του Βατικανού και να αρχίσει να υποδέχεται τους συνομιλητές του στον ξενώνα της Αγίας Μάρθας στην Αγία Έδρα, όπου διαμένει.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.