ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στο Βέλγιο για τριήμερη επίσκεψη ο πάπας Φραγκίσκος

Πρώτη επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου στο Βέλγιο εδώ και 30 χρόνια

Στο Βέλγιο για τριήμερη επίσκεψη ο πάπας Φραγκίσκος

Ο πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος αναμένεται να προσγειωθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Μέλσμπροκ σήμερα το απόγευμα, πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα επισκεφτεί το καθολικό πανεπιστήμιο του Λέβεν (KU Leuven) και το καθολικό πανεπιστήμιο της Λουβέν (UCLouvain). Στο στάδιο Roi Baudouin (Βασιλιάς Μποντουέν) θα τελεστεί θεία λειτουργία προεξάρχοντος του Πάπα Φραγκίσκου και παρουσία περισσότερων από 37.500 πιστών.

Πρώτη επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου στο Βέλγιο εδώ και 30 χρόνια

Η επίσκεψη του Ποντίφικα στο Βέλγιο είναι η πρώτη εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Το 1995, είχε βρεθεί στο Βέλγιο ο Ιωάννης Παύλος Β’.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα Le Soir, ο Ποντίφικας θα έχει συνάντηση με 15 άτομα που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης στους κόλπους της εκκλησίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.