Καλύτερα πρέπει να ξεχάσουμε ότι ξέραμε για τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων, τουλάχιστον για φέτος.
Οι επιχειρηματίες των τουριστικών καταλυμάτων ήδη προετοιμάζονται για τη νέα κατάσταση, πριν ανακοινωθούν επίσημα οι οδηγίες της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία τους.
Ένα πρώτο μέτρο για το όποιο γίνονται προετοιμασίες, είναι η υποδοχή των πελατών με ηλεκτρονικό check in στις εισόδους των ξενοδοχείων. Μόνο αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι θα περνάει κάποιος πελάτης στο γνώριμο χώρο υποδοχής.
Όπως εξηγεί ο Φάνης Μούτσος, Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχείου, δεν θα εφαρμοστεί το κλασικό check in, δεν θα υπάρχουν καν χαρτιά και στυλό.
Παράλληλα, ήδη έχουν ξεκινήσει οι αλλαγές στους εσωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων όπου σε αρκετά σημεία θα τοποθετηθούν διαχωριστικά από πλέξι γκλας.
Βέβαιο θεωρείται ότι θα γίνονται συνεχώς απολυμάνσεις.
Στις πισίνες των ξενοδοχείων, οι αποστάσεις μεταξύ των πελατών θα είναι τουλάχιστον 2 με 2,5 μέτρα ενώ αποστάσεις θα υπάρχουν και στις ομπρέλες και στις ξαπλώστρες.
Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι ο γνώριμος μπουφές των ξενοδοχείων. Οι πελάτες θα απολαμβάνουν στα δωμάτιά τους τα γεύματα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.