ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν σε θέλει ο λαός, πάρ'τον Τάιλερ και μπρος»!

Η Αιγύπτια καπετάνιος που κατηγορείται για το ατύχημα με το πλοίο στη διώρυγα του Σουέζ

Η Αιγύπτια καπετάνιος που κατηγορείται για το ατύχημα με το πλοίο στη διώρυγα του Σουέζ

Αντιμέτωπη με κατηγορίες για το ατύχημα στη διώρυγα του Σουέζ βρίσκεται η καπετάνιος της Egyptian Sea , Marwa El Selehdar, που αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή.

Η El Selehdar δήλωσε ότι εργάζεται για την αιγυπτιακή Αρχή Ναυτιλιακής Ασφάλειας.

Η καπετάνισσα είπε στο Youm7 ότι μια σελίδα κατέγραψε ένα στιγμιότυπο μιας συνέντευξης που έδωσε και φωτογράφισε τον τίτλο για να κάνει την παραπληροφόρηση να μοιάζει με πρόσφατη είδηση.

Η Selehdar περιέγραψε την πράξη ως «οργανωμένη εκστρατεία» εναντίον της, γιατί τρεις πλαστοί λογαριασμοί με το όνομά της δημιουργήθηκαν στο Twitter, με αποτέλεσμα 20.000 ακόλουθους σε λίγες ώρες.

Η ψεύτικη ανάρτηση κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με μια λεζάντα που αναφέρεται σε απαγόρευση των Αράβων γυναικών να εργάζονται ως καπετάνιοι στη θάλασσα.

Ο πρόεδρος της Αρχής του καναλιού του Σουέζ Οσάμα Ράμπι πάντως, απέδωσε την αιτία του ατυχήματος σε κακές καιρικές συνθήκες, καθώς η ταχύτητα του ανέμου κατέγραψε 40 κόμβους, οι οποίοι είχαν επηρεάσει την ικανότητα πλοήγησης του πλοίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.