ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Ποιοι είναι στο «κόκκινο» (χάρτης)

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Ποιοι είναι στο «κόκκινο» (χάρτης)

Μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων θα αντιμετωπίσουν και σήμερα, Τρίτη 7 Μαρτίου οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας.

Η Λεωφόρος Κηφισού στο ρεύμα της καθόδου είναι στο “κόκκινο” με το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει από το ύψος της Αττικής οδού έως την Αχαρνών, ενώ πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη.

troxaia-xartis-kinisitora

Η κίνηση να είναι αυξημένη στην άνοδο της Λεωφ. Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην οδό Σταδίου αλλά και στην οδό Φιλελλήνων. Προβλήματα παρατηρούνται επίσης και στα δύο ρεύματα της Λεωφ. Κηφισίας, από το νοσοκομείο Υγεία στην άνοδο και από τη Φιλοθέη στην κάθοδο.

Αργά κινούνται τα οχήματα και στη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως το μετρό του Αγίου Ιωάννη, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στη Λεωφ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Στο «κόκκινο» είναι και η κίνηση στην Αττική Οδό. Καθυστερήσεις καταγράφονται στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15′-20′ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.

Καθυστερήσεις 5′-10΄ στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα).

KINISI-XARTIS

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.