ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

H Ελλάδα είναι η δεύτερη πιο φιλική χώρα στον κόσμο και η πιο φιλική στην Ευρώπη

Αυτό αναφέρει έρευνα που βασίζεται σε παγκοσμίως αναγνωρισμένο τεστ προσωπικότητας

H Ελλάδα είναι η δεύτερη πιο φιλική χώρα στον κόσμο και η πιο φιλική στην Ευρώπη

Η δεύτερη πιο φιλική χώρα στον κόσμο είναι η Ελλάδα σύμφωνα με μία νέα μεγάλη παγκόσμια μελέτη, που χρησιμοποιεί το Test The Big 5 Personality.

Το Remitly εξέτασε άτομα από όλο τον κόσμο για το χαρακτηριστικό της «συμφωνίας» του Big 5 Personality Test ενώ παγκοσμίως αναγνωρισμένου, τυποποιημένου τεστ προσωπικότητας.

Πρώτη στη λίστα είναι η Νότια Αφρική, ως η πιο φιλική χώρα, με την Ελλάδα και την Κροατία να ακολουθούν.

Το σκορ της Ελλάδας, που είναι 33,71 στα 40, την κάνει εκτός από την δεύτερη πιο φιλική χώρα στον κόσμο και την πιο φιλική χώρα σε όλη την Ευρώπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Μεξικό είναι η πιο φιλική χώρα στη Βόρεια Αμερική που φιγουράρει στην τέταρτη θέση της λίστας, ενώ υπερδυνάμεις όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκονται στην 15η και 18η θέση αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.