Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Στον όρμο της Μήλου το «Διονύσιος Σολωμός» – Δεν μπορεί να προσεγγίσει το λιμάνι λόγω κακοκαιρίας

Στο πλοίο επιβαίνουν 160 επιβάτες

Στον όρμο της Μήλου το «Διονύσιος Σολωμός» – Δεν μπορεί να προσεγγίσει το λιμάνι λόγω κακοκαιρίας

Εντός του όρμου της Μήλου, βρίσκεται με ασφάλεια αγκυροβολημένο από τα μεσάνυχτα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διονύσιος Σολωμός».

Το πλοίο στο οποίο επιβαίνουν 160 επιβάτες αδυνατούσε να προσδέσει στα λιμάνια της Σίφνου και της Μήλου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το πλοίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο από Πειραιά για Κύθνο-Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο και Θήρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.