ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Οι τρεις εξαιρέσεις για τις οποίες επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού

Οι τρεις εξαιρέσεις για τις οποίες επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τις μετακινήσεις εκτός νομού, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, προχώρησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείο Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την Πέμπτη.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, υπενθύμισε πως στην παρούσα φάση, η μετακίνηση μεταξύ των νομών, επιτρέπεται μόνο για τρεις λόγους:

  1. Για τροφοδοσία
  2. Για λόγους υγείας που αποδεικνύονται με ανάλογα έγγραφα
  3. Για επαγγελματική απασχόληση, η οποία εξίσου αποδεικνύεται με τα σχετικά έγγραφα
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όσον αφορά την ηπειρωτική χώρα, αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουν στις 18 Μαΐου», ενώ για τα νησιά, όπως σημείωσε, θα ληφθούν αποφάσεις «το προσεχές διάστημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.