ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει να ακουμπάτε το κεφάλι σας στο παράθυρο του αεροπλάνου (βίντεο)

Οι επιβάτες δεν πρέπει ποτέ να αγγίζουν το κουμπί στο καζανάκι ή τον μοχλό με γυμνά χέρια

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει να ακουμπάτε το κεφάλι σας στο παράθυρο του αεροπλάνου (βίντεο)

Ο αεροσυνοδός επ’ ονόματι Tommy, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, όπου αποκάλυψε πέντε πράγματα που «δεν πρέπει ποτέ να κάνετε σε αεροπλάνο».

Ένα από τα στοιχεία που απαρίθμησε ήταν να μην κοιμάστε ποτέ και να μην ακουμπάτε το κεφάλι σας στο παράθυρο.

Ο λόγος γι’ αυτό είναι επειδή είναι ανθυγιεινό.

«Δεν είστε ο μόνος που το έχει κάνει αυτό και δεν ξέρετε πόσοι άνθρωποι ή παιδιά έχουν σκουπίσει τα χέρια τους -ή άλλα πράγματα- πάνω στο παράθυρο».

Ποτέ δεν ξέρετε αν ή πόσο συχνά απολυμαίνονται τα παράθυρα των αεροπλάνων, οπότε είναι καλύτερο να αποφύγετε τη μικροβιακή κατάσταση.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling

Τι άλλο συμβουλεύει ο αεροσυνοδός

Εκτός από το να κοιμάστε πάνω στο παράθυρο, ο Tommy είπε ότι οι επιβάτες δεν πρέπει ποτέ να αγγίζουν το κουμπί στο καζανάκι ή τον μοχλό με γυμνά χέρια, επειδή είναι «πολύ ανθυγιεινά», και συμβουλεύει να χρησιμοποιήσετε μια χαρτοπετσέτα ή ένα χαρτομάντιλο για να το αγγίξετε.

Τόνισε επίσης τη σημασία του να πίνετε νερό κατά τη διάρκεια μιας πτήσης και να παραμένετε ενυδατωμένοι.

Άλλο ένα «μη» για τον Tommy είναι να μη φοράτε σορτς στο αεροπλάνο – ή τουλάχιστον προσπαθήστε να μην το κάνετε. Εξήγησε ότι αυτό γίνεται για παρόμοιο λόγο με το να μην ακουμπάτε στο παράθυρο.

«Αν φοράτε παντελόνι, θα έχετε λιγότερα μικρόβια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, είπε ότι δεν πρέπει να φοβάστε να ενημερώσετε τους αεροσυνοδούς αν αισθάνεστε άρρωστοι κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε, οπότε αν χρειάζεστε φαγητό, νερό ή μια σακούλα για τη ναυτία, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.